Únor 2010

Od 2. února začínají předškoláci jezdit do bazénu v Borovanech, kde se budou učit nebát se vody a umět si v ní pořádně zadovádět a také plavat. Budou jezdit každé úterý, odjezd autobusu TJ s řidičem panem Schattauerem je ve 12:00 hodin od školky, návrat mezi 14:15 a 14:30. Střídat se bude třída SLUNÍČEK, která jede jako první a třída BROUČKŮ. Doprovázet a starat se o děti i v bazénu budou vždy nejméně tři učitelky.

V únoru si ještě budeme užívat zimních radovánek, prohlubovat si znalosti o zimní přírodě, počasí, o tom, jak chráníme své zdraví vzimě, abychom si mohli užívat radosti ze zimy, z pohybu a vytvářet si kladný vztah k zimním sportům. Budeme se připravovat na masopust s programem MASOPUSTNÍ VESELICE VESELÁ JE PŘEVELICE, který ve školce vyvrcholí masopustním karnevalem v úterý 16.2. dopoledne ve všech třídách.

Hned druhý den k nám přijede divadlo s pohádkou BERÁNEK Z MODRÉHO NEBE ( 17.2. v 9:00 a 10:00 h), 
vstupné 35,- Kč.

Jarní prázdniny začínají pro naše školáky 22. února, trvají celý týden. Naše školka má o jarních prázdninách omezený provoz na jednu až dvě třídy v duhové budově. Počítejte s tím a kdo máte možnost, odhlašte děti.   

Předškoláci nadále pokračují s hrátkami s němčinou, sledujte nástěnku ve vestibulu.                       🙂